Ismerjük egymást – 20 éves a gyáli Aranyág Gyógyszertár

20 év alatt rengeteg dolog történik. Például, abból a kisgyerekből, aki sokat volt látogatóban édesanyja „dolgozójában”, az akkor még egyetlen patikában, 20 év alatt gyógyszerész lett.

Majd a Semmelweis Egyetem Orvosi Karán eltöltött némi vargabetű után, édesanyámmal is erősítve sorainkat, 2001. június 5-én megnyitottuk saját gyógyszertárunkat Gyálon, a budapesti agglomerációban, ahol nemzedékek óta él családunk.

Szerencsére rajtunk kívül, a tulajdonostársaim és a kollektíva többi része is nagyrészt helybéli volt, így hamar kialakult egy törzsvásárlói kör. A közös háttérnek, a nyitott, szívélyes légkörnek köszönhetően, gyorsan bizalmukba fogadtak minket az emberek. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nagyon sok vásárlónkkal név szerint ismerjük egymást, így megengedhetjük magunknak a közvetlen hangot. Mi nem félünk viccelni, nevetni, ha a helyzet megengedi – ez az oldott hangulat sokaknak meghatározó a patikaválasztásban, valamint a bizalmas egészségügyi problémáik feltárásában. A napi gyógyszertári rutin mellett gyakran és nagyon szívesen keresnek minket tanácsért, ami a legnagyobb dicséret a szakmai felkészültségünkre nézve – ekkor nagy örömmel és a lehető legalaposabban segítünk.

Természetesen a jó kapcsolat és a szakmai helytállás még kevés lenne, ha nem tudnánk kedvező árakat is biztosítani mellé. Ezért választottuk fő beszállítónknak a Pharmaroad Kft.-t és csatlakoztunk örömmel a Szirom Patikák Közösségéhez, ahol az alacsony árak mellett, rendszeres akciókat és közvetlen kommunikációt is nyújthatunk betegeinknek.

20 év alatt rengeteg dolog történt. Felnőtt egy generáció, akinek az anyukája még nagy hassal járt hozzánk, és sajnos sokan el is távoztak közülünk. Köztük az édesanyám is, így ránk marad a feladat, hogy megőrizzük, tovább építsük az ő segítségével megalapozott jó kapcsolatot vásárlóinkkal, és megismerjük egymást azokkal is, akikhez még nem volt szerencsénk.

Kadlecsek Szilárd
gyógyszertárvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Keress minket a Facebook-on

Add to cart