“Mi jó helyen vagyunk…”

“A napokban életemben először jártam a Halmy Telepi Patikában. A benyomásom nagyon pozitív!!! A kiszolgáló személyzet előtt le a kalappal, már ami a kedvességet, hozzáértést és az előzékenységet illeti. Nagyon köszönöm az ott Dolgozóknak.”

Ilyen és ehhez hasonló vélemények miatt érezzük azt, hogy mi jó helyen vagyunk.

Hosszú, de nagyon izgalmas tervezgetés után, 2011. május 16-án nyitottuk meg gyógyszertárunkat, a Halmy Telepi Patikát, Vecsésen.  Jelenleg, családi és egyben családias patikánkban, két szakgyógyszerész, egy frissen végzett gyógyszerész és két szakasszisztens áll betegeink szolgálatára. Patikánk szakmailag akkreditált munkahely is, így egyetemi hallgatók gyakorlati oktatásában is részt veszünk.

A pandémiás időszakot megelőzően, rendszeresen tartottunk „egészségnapokat”, amikor is vérnyomás-, koleszterinszint-, trigliceridszint mérést, testtömegindex meghatározást is végeztünk.  Minden mérés ingyenes volt. Külön programunk van, a szinte már népbetegségnek számító, elhízás gyógyszerészi gondozására is. A feldolgozott adatokból készült dolgozat alapján kaptam meg 2019-ben az „Év gyógyszerésze” kitüntető díjat.

Két kiadóhelyünkön folyamatosan próbáljuk kiszolgálni vásárlóinkat. Ebben nagy segítségünkre van gyógyszerkiadó automatánk is. A patikák gazdasági vállalkozások. Úgy kell biztosítanunk a betegek ellátását, hogy a vállalkozás is működőképes maradjon. Épp emiatt is fontos volt számunkra, hogy csatlakozzunk a PharmaRoad Kft. kezdeményezéséhez, ami lehetővé teszi, a saját önállóságunk megtartása mellett, a kedvező áron történő árubeszerzéseket. A napi kétszeri áruszállításuk pedig biztosítja számunkra a megfelelő árukészletet is.

Tagadhatatlanul nagyon jó érzés, amikor betegeink a “mi szeretett patikánkról” beszélnek, tanácsunkat kérik, és köszönik azt.

Ekésné Dr. Kretovics Júlia, PhD
Szakgyógyszerész, gyógyszertárvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Keress minket a Facebook-on

Add to cart