Ha az álmok valóra válnak!

Dr. Síkos Pál életem meghatározó gyógyszerész példája. Az ő ajtaja mindenki előtt nyitva állt, mindenkihez volt 1-1 jó szava és igyekezett mindenkinek segíteni, mindezt hatalmas szakmai alázattal és szeretettel tette.

Evvel a képpel a szívemben és a lelkemben fogtam bele 11 éve, a patikaalapítások szigorításának kezdetén, Balatonfenyvesen a Turul Gyógyszertár megnyitásába, mely 2012 óta Balatonkeresztúron a Kis Turul Gyógyszertárral bővült. Vidám, barátságos csapatunk szinte mindenkit névről ismer a településen, a mosoly és a jó szó is gyógyító erejű.

Kezdetektől fogva kerestem a lehetőségeket, hogy a hozzánk fordulóknak a lehető legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani gyógyszereiket, gyógyászati segédeszközeiket. Ehhez fontosnak tartom, hogy megőrizzük függetlenségünket, döntési szabadságunkat és a lehető legszélesebb beszerzői körrel rendelkezzünk. Így kerültünk kapcsolatba évekkel ezelőtt a Pharmaroad Kft.-vel, majd csatlakoztunk a Szirom Patikákhoz. Kedvező árai szélesítik akciós kínálatunkat.

Pici patikánk azóta kinőtte magát. Új kihívásokat keresve építkezünk tovább, jövőre patika robottal bővülünk, könnyítve és gyorsítva az ellátást, hogy több idő maradjon a beteggondozásra, a kommunikációra, betegfelvilágosító programokra. Tanulunk, tanítunk, példát mutatunk.

Merjünk nagyot álmodni, tegyük meg minden nap, ami mások szerint lehetetlen, és bizony az álmok valóra válnak!

Hegedűs Józsefné dr.
gyógyszertárvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Kövess minket a Facebook-on és Instagramon

Add to cart