Segítünk a legjobb tudásunk szerint!

Római téri Patika

Patikánk idén ünnepli 15. születésnapját. Budapest 3. kerületében egy lakótelep közelében helyezkedik el. Bár a fővárosban vagyunk, vevőkörünk viszonylag állandó. A betérők nagy részét ismerősként üdvözölhetjük.

Kis csapatunk a második családunk, jó hangulat, szeretetteljes légkör uralkodik a patikánkban. Lelkiismeretes, elhivatott kollégáimmal mindent megteszünk, hogy betegeink ne csak a gyógyszert, hanem a megfelelő szakmai információt is megkapják tőlünk. Tanácsainkkal, széles étrend-kiegészítő és dekorkozmetikum kínálatunkkal szeretnénk az egészségmegőrzésben, a prevencióban is a hozzánk betérők segítségére lenni.

A magisztrális gyógyszerkészítés is mindennapos tevékenységünk. Kenőcskeverő gép segíti munkánk, a kenőcsök, krémek magas minőségéért.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy minél kedvezőbb árat tudjunk biztosítani betegeink számára. Ebben évek óta partnerünk a Pharmaroad Kft. A Szirom Patikák családjához is ezért csatlakoztunk.

Betegeink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel akár személyesen, telefonon vagy akár e-mailben, facebookon keresztül is.

„A természet varázsát ontja bőven,
A fűben, a virágban és a kőben,
Ó nincs a földön oly silány anyag,
Mely így vagy úgy ne szolgálná javad.
De nincs oly jó, melyben ne volna vész,
Ha balga módra véle visszaélsz!”
/Shakespeare: Rómeó és Júlia/

 

dr. Grunda Bernadett
vezetőhelyettes gyógyszerész

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Add to cart