Archív – KREATÍV ÚJRAHASZNOSÍTÁS – találd ki és alkoss újat!

A PÁLYÁZAT VÉGETÉRT!

Időtartam 2021. október 31. - 2021. november 25.

Környezetvédelmi nyereményjáték

Készítsetek egy újrahasznosított tárgyat!
Névtelen 1

Bármilyen háztartási hulladékot felhasználhattok: a tejes kartontól, a konzervdobozokon át, egészen a használt autógumiig, mindent, amit otthon találtok és már kidobásra kerülne.
Minden a fantáziátokra van bízva!

A beküldött érvényes pályaművek közül,szakértő zsűriző szemek választják ki a négy legjobb alkotást (korosztályonként egyet) A nyertesek jutalma egy 20.000 Ft-os ajándékutalvány.

Az elkészült alkotásokat fényképezzétek le, és küldjétek el a Road Partner Kft. részére a jatek@szirompatikak.hu e-mail címre 2021. október 31-ig!*

Rajztábla 1@3x

KREATÍV ÚJRAHASZNOSÍTÁS – találd ki és alkoss újat!

Kedves Iskolások!

A környezetvédelem jegyében folytatjuk nyereményjátékunkat. Szeretnénk, ha a jövő társadalmának környezettudatos gondolkodásához egy kicsit mi is hozzájárulhatnánk. Játékunk során az újrahasznosítás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmeteket! Bízunk benne, hogy Ti, a jövő generációja, igyekeztek egyre jobban odafigyelni a szelektív hulladékgyűjtésre, és felhívjátok erre a környezetetekben élők figyelmét is! Környezetünk megóvása érdekében, rendkívül fontos, hogy az újrahasznosítható termékek el is jussanak az újrahasznosító üzemekbe, ahol új termékekként gördülnek le a futószalagról és kerülnek ismét a boltok polcaira.

Az őszi, esős délutánokra szeretnénk nektek egy olyan feladatot adni, amely nemcsak kreatív, szórakoztató szabadidős program, hanem hozzájárul a háztartási hulladékok csökkentéséhez is. Az alkotásokat végezhetitek egyénileg vagy a családdal együtt is – garantáltan élvezni fogja mindenki, aki részt vesz benne! Ötletekért kérdezzétek meg a családot, milyen hasznos tárgyra van szükség a konyhában, a dolgozósarokban vagy éppen a kertben!

Bármilyen háztartási hulladékot felhasználhattok: a tejes kartontól, a konzervdobozokon át, egészen a használt autógumiig, mindent, amit otthon találtok és már kidobásra kerülne. Az alkotásokhoz mindenféle segédeszköz használata megengedett: olló, hurkapálcika, ragasztó, filctoll, festék, színespapír,
bármi, amivel szerettek és van kedvetek dolgozni. Minden a fantáziátokra van bízva!

Az elkészült alkotásokat fényképezzétek le, és küldjétek el a Road Partner Kft. részére a jatek@szirompatikak.hu e-mail címre 2021. október 31-ig!*

A levélben feltétlenül írjátok meg a

  • neveteket,
  • életkorotokat,
  • édesanyátok vagy édesapátok nevét, telefonszámát,
  • lakcímeteket
  • és röviden írjatok az alkotásotokról, mit
    ábrázol, hogyan és kinek készítettétek és milyen funkciót fog betölteni a háztartásotokban!**

A beküldött érvényes pályaművek közül,szakértő zsűriző szemek választják ki a négy legjobb alkotást (korosztályonként egyet).

Korosztályi besorolások:
7-9 év, 10-12 év, 13-15 év, 16-18 év

A nyertesek vásárlási utalványban részesülnek, amelynek felhasználási feltételeit a www.szirompatikak.hu honlapon található részletes játékleírás tartalmazza.

Beküldési határidő: 2021. október 31.
Eredményhirdetés: 2021. november 25.

A nyerteseket a Road Partner Kft. e-mail-ben értesíti 2021. november 30-ig. Minden érvényes pályaműről készített fénykép 2021. november 1-30-ig megtekinthető a www.szirompatikak.hu honlapon és a Szirom Patikák Facebook oldalán.

A játékszabályzat megtekinthető az alábbi linken : Játékszabályzat

Az Adatkezelési Tájékoztató megtekinthető az alábbi linken : Adatkezelési Tájékoztató

* A pályamű beküldésével a pályázó elfogadja a részvételi feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót,
amely a www.szirompatikak.hu honlapon, Nyereményjáték menüpontban megtalálható.
** A hiányos adatokkal érkezett pályaművek nem vesznek részt az elbírálásban.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Kövess minket a Facebook-on és Instagramon

Add to cart