"Szirmoknak bája oly egyedi s kényes,
Mindegyik szépsége páratlan s rejtélyes,
Ám csodájuk igazán csak együttesen ragyog,
Virággá összeállva a világban nyomot hagyott!"

Szabadság

Önálló, független gyógyszertárak közössége

Innováció

Fejlődő marketing és informatikai szolgáltatás

Rugalmasság

Egyedi, partnerre szabott együttműködés

Optimális Működés

Gazdaságos beszerzési lehetőségek

Történetünk

Pharmacy,Interior

Kezdetek

A SZIROM Patikák közössége elnevezés még ismeretlen lehet az Önök számára, de a közösséghez tartozó gyógyszertárakban már biztosan megfordultak, gyógyszereiket, egészségmegőrző termékeiket itt vásárolták meg, vagy tanácsért fordultak a gyógyszertárakban dolgozó gyógyszerészekhez, asszisztens kollégákhoz.

sirompatikak_3_3

Háttér

A Pharmaroad Kft., mint gyógyszer-nagykereskedő, nem ismert az Önök számára, hiszen a lakossági gyógyszerellátást a közforgalmú-, fiók- és kórházi- vényforgalmú gyógyszertárak végzik.

 A gyógyszer-nagykereskedő feladata rugalmas, pontos és körültekintő szolgáltatással a gyógyszertárak áruellátását biztosítani, és ezáltal stabil hátteret teremteni partnereinek, hogy vásárlóik, betegeik kiszolgálása zökkenőmentes legyen a mindennapokban.

szirompatikak3

Pharmaroad Kft.

A Pharmaroad Kft. 2013 óta beszállító partnere a gyógyszertáraknak, de a gyógyszerpiaci trendek és a versenyhelyzet alakulása arra késztette, hogy több legyen partnerei életében, mint egyszerű gyógyszer-nagykereskedő. Támogatni, segíteni szerette volna őket önállóságuk, függetlenségük, kiemelkedő szakmai színvonaluk megtartásában. Ezért indította el 2018. október 1-jén a Partner Patikai Programját, amely jelenleg több mint 10 gyártói partner közel 500 termékét kiemelkedő kedvezményszinttel biztosítja gyógyszertári partnereinek, hozzájárulva ezzel a kiskereskedelmi kedvező árak kialakításához

szirompatikak4

Jelen

2021. március 1. újabb fordulópont a Partner Patikai Programban résztvevő gyógyszertárak életében. A Road Partner Kft., a Pharmaroad Kft. marketinggel és kommunikációval foglalkozó leányvállalata közreműködésével, gyógyszertári partnereink bővülő lakossági szolgáltatási körrel, megújult arculattal, SZIROM Patikák közössége néven állnak vásárlóik szolgálatában.

Ahogy a virág szirmai sem egyformák, színük, alakjuk is különbözik egymástól, úgy a SZIROM Patikák közösségét alkotó gyógyszertárak is egyediek, különbözőek, de közösséget alkotva, olyan eszközökkel, lehetőségekkel gazdagodnak, amelyek versenyképességüket növelik vásárlóik, betegeik legnagyobb megelégedettségére.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Kövess minket a Facebook-on és Instagramon

Add to cart