Robofitt® – a természetes energia! Korunk betegsége: a stressz

Testi és szellemi túlterheltség, leromlott szervezet…

Fáradékonyság, ingerlékenység, idegesség, folyamatos testsúly csökkenés, vagy néha őrült falánkság, pánik, feszültség, szellemi kimerültség, koncentráció képesség csökkenése, szorongás, állandósuló elégedetlenség önmagával, kifogyhatatlan panaszok és még annyi más tünet.

Ismerős ez a sok borzalom?

Ki vagyok én, kérdezi magától tükörbe nézve a munkába rohanó felnőtt, aki két csemetéjét tuszkolja az autóba, idegesen indít és már el is tűnt a sarkon! Ki vagyok én, néz szembe magával a nyurga kamasz, és letörten mustrálja újabb pattanásait, majd kedvetlenül elindul az „ősi rossz” felé, az iskolába. Fáradt vagyok, gondolja a nagyi, mennyi minden vár még rám, és a gyógyszereimet még be sem vettem. Jaj, csak kibírjam a mai napot, mondja a friss diplomás első munkahelyére rohanva, majd lerogyva asztalához idegesen dobol a számítógép oldalán, és közben szidja is azt, hogy nem nyílik azonnal a kívánt program. Ma ebédelni sincs idő, holnap már a vacsora is sok. A dédi meg a kórházban van, mert hihetetlenül lefogyott és legyengült.
Ez ma egy család hétköznap reggeli villanása. Sokszor magunk sem tudjuk, kikvagyunkés miért is élünk. Hát eza stressz, a betegség előjele, mert a túlterhelt szervezet időről időre kompenzál, ha adunk magunknak erre időt egy kis pihenéssel. Ha nem, akkor nincs mentség fizikai képességünk is csökken, majd teljesen legyengülünk és egy spirálba kerülve süllyedünk. Állj! Mondja az orvos, kinek fáradtságunkat panaszoljuk. Az időt kérem jól beosztani, leülve reggelizni, a számítógép elől erővel felállni és sétálni néhány lépést. Estére zenehallgatást rendel a hírek helyett. A nagyi sétáljon félórát egyedül, ahol nem zuhan rá az egész család.
Ezekben az esetekben segít a Robofitt® belsőleges oldatos cseppek nevű gyógynövény készítmény. Ebből a dédi is szedjen, mert jobb lesz az étvágya, és így talán viszonylag hamar összeszedi magát – folytatja az orvos, aki tudja, hogy itt nem a nyugtatok szedése a legjobb gyógyszer.
A kamasz megjárjon úszni, sportoljon rendszeresen, de neki sem árt napi néhány csepp Robofitt®, mert úgy megnyúlt a nyáron és a sport meg a Robofitt® cseppek csodát tehetnek az izmaival, s így a koncentrációja, a teljesítőképessége is javul, de a kiegyensúlyozott, stressz-mentes napok még a pattanásokat is elűzik a csüggedt arcról, hiszen a szervezet immunrendszere iserősödika kúra alatt. Egy pár hét és a család bármely tagja boldogan néz vissza a tükörből önmagára, és így könnyen rájön, hogy az új kép amit lát, sokkal jobb, mint a pár héttel ezelőtti. A Robofitt® belsőleges oldatos cseppek nevű készítmény a budakalászi Gyógynövénykutató Intézet által előállított különleges gyógyító,frissítő hatású, roboráló növényi kompozíció.
A Robofitt® belsőleges oldatos cseppek összetevői között közismert erdei gyógynövények is feltűnnek: az erdővágásokban gyakori szúrós, de gyümölcse okán közkedvelt szeder – ennek a levele képezi a drogot, a csalán, valamint a nálunk csak termesztésben
előforduló borsos menta. A szekliceimola, más néven leuzea, szibériai faj, külső megjelenésére hasonlít a hazai imolákhoz, de jóval robosztusabb, erőteljesebb megjelenésű. Gyökeréből néhány évtizede olyan hatóanyagcsoportot különítettek el (az ekdisztero- idokat), amelyek fokozzák a szervezet építő anyagcserefolyamatait, növelik a stressztűrőképességet, ugyanakkor tapasztalatok szerint nem vezetnek hozzászokáshoz.
Gépjárművezetés esetén figyelembe kell venni a készítmény alkoholtartalmát! Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel való használata nem ajánlott. Amennyiben a tünetek súlyosbodnak, a kezelőorvost haladéktalanul értesíteni kell!

Robofitt belsőleges oldatos cseppek alkoholos gyógynövénykivonat
A leromlott, túlterhelt szervezet erősítésére, a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére alkalmazható készítmény.

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Kövess minket a Facebook-on és Instagramon

Add to cart