ENGEDD BE A NAPFÉNYT!

… csak közben védd a bőröd! Régóta ismert tény, hogy az UV védelem esszenciális a bőr korai öregedésének és a pigmentfoltok kialakulásának megelőzésében. De nemcsak az UV szűrők fontosak, hanem az is, hogy a választott termék kiváló minőségű és innovatív legyen, és lehetőleg bőrgyógyászok, gyógyszerészek szakértelmével készüljön. Ezért érdemes a gyógyszertárban keresgélnünk.

Megújult Uriage napvédők, egyenesen a Szirom Patikákból!

A kizárólag gyógyszertárakban kapható Uriage Bariésun fényvédők idén nemcsak kívül, de belül is megújultak. Az innovációnak köszönhetően, még korszerűbb és hatékonyabb védelmet nyújtanak a bőrünknek, most megmutatjuk hogyan:

A legfontosabb az OPTIMÁLIS FÉNYVÉDELEM: négy ultra teljesítményű minimalista szűrő komplex segíti a termékeket. Nagyon széles tartományban véd a rövid és hosszú UVB és UVA sugarak ellen, mindezt biztonságos, jól tolerált, endokrin rendszert nem zavaró filterek nélkül.

BARIÉSUN SZABADALOM: 2 polimer szabadalmaztatott kombinációja, mely segíti a filterek penetrációját a bőr felső rétegeibe. Ez tényleg fontos, hiszen javítja a termék fényvédő és vízálló tulajdonságát. Az Uriage termálvíz egyedülálló ásványi anyag és nyomelem tartalma bizonyítottan megerősíti a bőr barriert és védi a DNS-t.

TELOMERVÉDŐ SZABADALOM: a spirulina kivonat nagyon gazdag növényi pigment tartalma csökkenti a sejtkárosodást azáltal, hogy korlátozza az UV sugárzás és a kék fény okozta rövid telomerek képződését. Megelőzi a sugárzás okozta bőröregedést.

MEGERŐSÍTETT SEJTVÉDELEM: antioxidáns hatású Uriage termálvíz + E-vitamin.

DEHIDRÁCIÓ ELLEN: az Aquasponginok fenntartják a sejten belüli hidratációt, míg a Polydecének csökkentik a felületi párolgást.

URIAGE  TENGER
A Bariésun család termékeinek nincsen káros hatása a korallzátonyok és a planktonok élővilágára, és ezt tudományos kutatások és vizsgálatok támasztják alá.

 

A cikkhez tartozó kvízkérdések helyes megválaszolása után egy 1000 Ft-os kuponban részesül, amely a megjelölt URIAGE termékekre váltható be a Szirom Patikákban.
www.szirompatikak.hu/nyeremenyjatek

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Keress minket a Facebook-on

Add to cart