Újévi fogadalmak

✨Új év, új lehetőségek, új élet!✨ Év elején emberek millióinak gondolatai forognak e kifejezések körül. 🗓️Január elején az edzőtermek általában tele vannak, kevesebb alkohol és cigaretta fogy a boltokban, nem csapunk nagy lakmározásokat.

⌛Aztán telik múlik az idő, és már nem járunk rendszeresen az edzőterembe, közben jön egy névnap, ahol nagy bulit rendeztünk, és a szüleink házassági évfordulóján olyan vacsora volt, ahol megint csak degeszre ettük magunkat. Így aztán kipukkad az újévi lufi, amiben a fogadalmak és ígéretek voltak. Szertefoszlott… de nem kell így lennie!

🤗Az elhatározás és a gondolat megszületése a változás igényével az első lépés, de a legfontosabb! Az út, amelyen elindulunk, a saját fejlődésünket és önkifejezésünket kell szolgálja! Vagyis ne azért akarjam a ruhaméretet kisebbre cserélni, mert úgy jobban fogok tetszeni, hanem azért, mert én akarom.

✍️Tűzzünk ki apró, elérhető és konkrét célokat, vagy készítsünk tervet a lebonyolításhoz. Gondoljuk végig, hogyan tudjuk a napirendünket átalakítani úgy, hogy legyen időnk az egészséges táplálkozás kialakításához. Mert a ruhaméret megváltoztatásához nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot kell váltani. Úgy, olyat és annyit kell enni, ami elősegíti a testsúly csökkenését. Mentálisan álljunk készen a változásra, hogy tudjuk magunkat folyamatosan erősíteni az elhatározásban.

🙅‍♀️Ne a tiltás legyen a fókuszban, hanem a változásból fakadó sokszínűség lehetősége az étkezés terén. Így könnyedén felcserélhetjük a szenvedést a siker és az öröm érzésére. Mert ahhoz, hogy az újévi fogadalmak beváltása az élet bármely területén sikerüljön, nagy lelki erővel vagy ahogyan manapság divatos kifejezéssel szokás mondani, megfelelő mentális egyensúllyal kell nekivágni. Ha elkezdődik a folyamat, lépésről lépésre kell haladni, és ha 10 év alatt folyamatosan növekedett a ruhaméret, akkor két hét alatt nem lesz 38. vagy XS.

🧘A türelem és a következetesség elengedhetetlen az életmódváltásban, de ha kicsit elfáradunk vagy elcsábulunk egy krémesre, nem baj, hacsak nem csinálunk belőle rendszert. Életünk szabályait mi alakítjuk, éljük úgy a mindennapjainkat, hogy abban lehetőség szerint a legjobban érezzük magunkat, miközben teszünk magunkért valamit. Az újévi fogadalmakat pár pillanat alatt megfogalmazzuk, a megvalósítás egy folyamat, melynek végén jó esetben sikerélmény vár bennünket. Nem kell egyedül bejárni ezt az utat, mehetünk együtt is!🙏

🫶Mostantól egy-egy témát körbejárva havonta kínálunk lehetőséget a közös gondolkodásra, hogy könnyebben vegyük az akadályokat. Gyertek velünk, és nézzük meg, mire jutunk együtt! Várunk benneteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Kövess minket a Facebook-on és Instagramon

Add to cart