Közös sikerünk – Szív Gyógyszertár – Tahitótfalu

Közel 15 éve nyílt meg gyógyszertárunk, ahol azóta is töretlen lelkesedéssel és segítőkészséggel fogadjuk betegeinket, vásárlóinkat.

Stabil csapatunk az évek során fokozatosan bővült, közösen fejlődtünk és fejlesztettünk kollégáink és a hozzánk betérők elégedettségére egyaránt.

Fiókgyógyszertárunk és a közelben található testvérpatikánk révén látjuk, hogy mennyire eltérő igényeknek kell megfelelni akár szomszédos települések esetén is. Különösen nagy öröm számunkra, hogy az ingázók és nyaralók is rendszeresen választanak bennünket.

Ennyi szempontnak megfelelő termékpaletta kialakítása és folyamatos felülvizsgálata komoly kihívást jelent, amiben jelentős segítség a Szirom Patikák közösséggel való egyre szorosabb együttműködés. Csatlakozásunk a programhoz jó lehetőség volt, hogy tovább haladjunk ezen az úton.

Hasonló elvek mentén igyekszünk olyan letisztult választékot kialakítani, ahol a minőség és az árérzékenység egyaránt érvényesül ezért mi magunk is jó szívvel tudjuk ajánlani az akciókban szereplő termékeket.

Munkánk során azt tapasztaljuk, hogy a személyes ajánlás és a népszerű termékek elérhetősége mellett a rugalmas hozzáállás és az egyedi igényeknek való megfelelés egyre fontosabb.

Ezek fényében igyekszünk továbbra is minden jó ötletet felkarolni, a javaslatokat és visszajelzéseket nyitottan fogadni és a tőlünk megszokott jó hangulatú és gyors kiszolgálást biztosítani a hozzánk betérőknek.

A Szív Gyógyszertár csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz, hogy elsőként értesülj a legújabb akcióinkról és pályázatunkról!

Cím

1106 Budapest, Kabai u. 1.

Hétköznap 8:00 - 16:00

Telefon

+36-80-205-383

info@szirompatikak.hu

Kövess minket a Facebook-on és Instagramon

Add to cart